Enguany el Mobile World Congress (MWC) del 2019 es farà a Barcelona.


La GMSA va confirmar el dos de març del 2018 les dates del congrés. Barcelona torna a acollir al Mobile World Congress (MWC) aquest 2019, del 25 al 28 de febrer. La GSMA té contractada la seu de Barcelona per al desenvolupament del congrés fins al 2023. Sota el nom de Mobile World Congress Barcelona 2019, el congrés que durarà 4 dies i omplirà Barcelona de representants de les millors companyies telefòniques del món.

MWC Logo RGB No Date opt

MWC és l’exposició més gran del món per a la indústria de la telefonia mòbil. És un congrés on hi participen alts càrrecs de les majors empreses telefòniques del món. Enguany també hi haurà un espai especial dedicat als drons. Però tot apunta a que els majors protagonistes tecnològics d’aquest 2019 seran els rellotges intel·ligents. També han augmentat molt els sitemes “smart home” per facilitar la vida a la llar i els altaveus intel·ligents. També el 5g serà analitzat, “l’internet de les coses”, que és més ràpid que el 4g.

mwc 2019 opt
Una activitat a realitzar durant els dies del congrés per als empresaris és fer un vol en globus. Una activitat tranquil·la i interessant que permet fins i tot tancar acords i fer reunions disteses durant el vol. També és una excel·lent incentiu d’empresa per a millorar els vincles entre un equip de treball.

MWC Barcelona

Volar en globus és una activitat a prop de Barcelona i que permet veure Montserrat i les millors vistes del mar des de l’aire en un dia clar. És una activitat que ocupa només unes hores del dia, a primera hora del matí, i que permet tenir una experiència diferent a tot mentre es fa turisme a prop de Barcelona. Un vol en globus es relaxant i màgic. La nostra empresa us pot oferir servei de transfer des de l’hotel de Barcelona a la zona de vol i retorn al punt desitjat. Us podem retornar directament al Mobile World Congress o a l’hotel.

MWC 2019 Barcelona

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Acceptar