fbpx

Escola de pilots de globus aerostàtic

Com ser pilot de globus aerostàtic


Camins de Vent, escola de pilots de globus aerostàtic aprovada per AESA

Camins de Vent és des del 6 d’agost de 2019 una DTO (Declared Training Organisation – Organització Aprovada d’Entrenament) per l’Agència Estatal de Seguretat Aérea (AESA). L’aprovació de la DTO fa que Camins de Vent pugui formar a pilots de globus aerostàtics, segons la normativa Part-FCL.

Aquesta llicència permet ser pilot privat per poder participar a festivals i competicions o bé ser pilot comercial i treballar professionalment.



La formació

La formació consisteix en un curs teòric i pràctic per tal d’assolir tots els coneixements necessaris tant de l’aeronau com dels factors externs i interns que intervenen durant un vol en globus.

Durant la formació teòrica, l’alumne adquireix coneixements sobre la legislació actual d’EASA (European Union Aviation Agency) i AESA (Agència Estatal de Seguretat Aèrea). També es fa una formació teòrica de les parts de l’aeronau, s’estudien els factors externs com la meteorologia, els factors interns del propi pilot, etc.

La formació pràctica consisteix en un mínim de 16h de vol, les quals inclouen un mínim de 12h de vol amb instructor, 10 inflats del globus, 20 enlairaments i 20 aterratges. La formació també inclou un vol solitari de 30 minuts supervisat per un instructor.

L'escola

L’escola de Camins de Vent ha començat amb la formació de 4 pilots. Actualment els alumnes es troben en el període de formació teòrica, rebent classes a la seu de Camins de Vent.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres per a més informació de les tarifes de l’escola a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.