fbpx

Blog

tipus vols globus catalunya


Els globus aerostàtics són una de les maneres més antigues de volar, captivant la imaginació des del seu primer vol el 1783. Funcionant pel principi de flotabilitat, on l'aire calent dins del globus és més lleuger que l'aire fred exterior, aquests vehicles aeris s'han desenvolupat en diversos tipus segons el seu disseny i ús. T'expliquem quins son els principals tipus de globus aerostàtics i les seves aplicacions.

Per Sant Valentí, regala un vol en globus

Regal original de Nadal i Reis: un vol en globus

Oferta Black Friday per volar en globus

Els festivals de globus aerostàtics: Una Mirada a Albuquerque, León i Europa

the best hot air balloon experience in barcelonaEn aquesta publicació us donem 5 claus sobre com fer una proposta de matrimoni en un vol en globus. Imagina't flotant a l'aire amb la persona que mes estimes mentre fas la pregunta que canviarà les vostres vides per sempre. No us podeu perdre ni un detall, perquè aquesta és una ocasió que recordareu per sempre.

1) Triar el lloc i el moment adequats

El primer pas per a una proposta de matrimoni perfecta en un vol en globus és triar el lloc i el moment adequats. Assegureu-vos de triar una ubicació escènica amb paisatges impressionants. En aquest enllaç podeu veure les zones de vol que tenim repartides per tot Catalunya. Amb tota aquesta informació podreu reservar un vol en globus amb totes les garanties que requereix l'ocasió.

Un any més, l'European Balloon Festival, el festival i competició de globus aerostàtics de referència a nivell europeu va ser tot un èxit. Des de dijous 6 fins diumenge 9 de juliol, més de 35.000 visitants i una cinquantena de globus aerostàtics amb els seus equips, procedents d'arreu del món van omplir de somriures i il·lusió el parc central de la ciutat d'Igualada.

El pilot de globus aerostàtic guanyador de la competició va ser el Nel Rodríguez de l'equip Camins de Vent

logo ebfL'European Balloon Festival és una concentració internacional de globus aerostàtics que es va celebrar per primera vegada l'any 1997 a Igualada. Des d'aleshores s'ha consolidat com una competició i un festival de referència a nivell europeu.

El festival, que enguany celebra el seu 27è aniversari, tindrà lloc els dies 6, 7, 8 i 9 de juliol a Igualada i aplegarà més de 25.000 visitants i una cinquantena de globus aerostàtics amb els seus equips, procedents d'arreu del món.

Catalunya i els vols en globus.

Beneficis de fer activitats a l'aire lliure.

Pàgina 1 de 22