fbpx

Un festival de globus aerostàtics on hi pots formar part

European Balloon Festival 2019, viu-lo amb Camins de Vent, vols en globus

Si ets un fanàtic de l'aerostació, tenim el pla perfecte: formar part de l'equip de Camins de Vent durant els 4 dies del festival.
Els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol t'esperen. Uneix-te a l'equip de Camins de Vent i viu el festival d'una forma inoblidable.

Formar part del nostre equip vol dir poder volar amb els nostres globus i ajudar en totes les tasques prèvies i posteriors al vol; ajudar a inflar el globus, a preparar el material, col·laborar en el rescat...
A més podràs entendre com són les competicions de globus i les diferents proves que han de fer els pilots per a intentar guanyar. 
També podràs formar part del màgic Night Glow i viure tots els moments únics que ens brinda l'EBF.

Hi pot haver res millor? Anima't a viure amb nosaltres aquesta trobada única a Europa.

caminsdevent team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a reservar envia'ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant-nos al +34 93 396 73 00

Què entra en l'experiència de formar part del nostre equip?

L'experiència val 1400€ i inclou:
4 vols en globus (si la meteorologia ho permet)
4 nits d'hotel durant el festival
1/2 pensió (tots els esmorzars, els sopars dels primers tres dies i el dinar de diumenge)
Equipació oficial de Camins de Vent
Participar en tots els actes i activitats de Camins de Vent (briefings, càrregues de gas, reunions d'equip...)

Voles amb nosaltres?

ebf

L’European Balloon Festival es va iniciar al 1997. Des d’aleshores es celebra any rere any durant la primera quinzena de juliol i s'ha consolidat com un festival de globus aerostàtics de referència a Europa. Aquest any Igualada s’omplirà de globus de l'11 al 14 de juliol. Al festival hi participen uns 50 globus provinents de tot el món i el visiten més de 25mil espectadors. Durant els quatre dies de l’EBF, la ciutat d’Igualada s’omple d’activitats variades per a grans i petits. Des d’espectacles musicals a tallers infantils, concursos fotogràfics i com no pot faltar, l’esperat i famós Night Glow (el dia 13 de juliol a la nit).

Uneix-te a l'equip de Camins de Vent
i converteix-te en un membre més.

 

  RESERVA ARA