fbpx

La tardor, la millor època pel vol en globus 

Gaudeix del vol en globus
i descobreix el territori a la tardor

El vol en globus és una activitat que es pot fer tot l'any, però ara a la tardor és sensacional.
Descobreix els colors de la tardor des de l'aire. 
A Camins de Vent hem reactivat l’activitat de volar en globus des de fa uns mesos. La rebuda per part vostre està sent sensacional i us volem agrair tots els missatges que hem rebut d’aquells que ja heu vingut a volar en globus.

Per nosaltres és bàsic que gaudiu del vol en globus i de tota l’activitat que l’envolta. L’activitat de volar en globus és un regal original i una experiència única. 

Per aquest motiu hem implementat totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. En aquest link podeu llegir sobre els protocols de seguretat, desinfecció i neteja que duem a terme.
Aquests són alguns dels comentaris bonics que hem rebut des que hem reactivat l’activitat:

Vol en globus a Igualada, a l'Anoia

vol en globus a Igualada

Professionals, molt professionals i molt agradables de tracte. Una experiència inoblidable.

És fantàstic poder volar amb vosaltres amb aquesta professionalitat, i sobretot pau a les altures... experiència única que sens dubte volem repetir-ho amb vosaltres...

Vas ser una aventura increïble per tota la família, i l'equip molt agradable!! 
Bona tarda, per ser la primera vegada, ha estat una experiència molt bonica.

Només una paraula: BRUTAL! El Maties, un bon pilot i que en tot moment ens anava explicant per on passàvem i què havíem de fer. Aterratge perfecte! Un 10 per a tots.

Vol en globus a Vic, a Osona

vol en globus a Vic

Una experiència única e inoblidable. Un equip magnífic apassionat de la seva feina que et contamina en l'esperit de l'aventura ‼️ Moltes gràcies per unes imatges úniques 
 
Simplement GENIAL. Una experiència meravellosa i una organització i atenció perfecta. Molt recomanable.

És una experiència maquíssima! Vola en globus és relaxant, el silenci és absolut i el pilot ens va explicar en tot moment per on passàvem, les muntanyes, edificis... un deu! No serà l'últim cop que volem amb Camins de Vent, és súper recomanable! I pels que teniu vertigen no patiu, jo també en tinc i ho he gaudit moltíssim!!! Endavant gent de Camins, feu una feina súper bonica!!!

Una experiència inoblidable, un tracte per part del equip excel·lent!!!!

Vol en globus a Manresa, al Bages

Una experiència fantàstica. Dani i Sergi igual de fantàstics.

Hem volat amb Aleix i Sergi i ha estat una experiència IMPRESSIONANT! Professionals com la copa d'un pi, complidors de totes les mesures Covid, extra simpàtics ... tot espectacular. Repetirem a l'Empordà o Igualada! BRAVO EQUIP

Fabulós. Una experiència inoblidable.

Fantàstic
Realment una experiència genial, recomanable a l'100 per 100.

Vol en globus a Verges, a l'Empordà - Costa Brava

Vol en globus a l'Empordà

Ha sigut tremendo!!! Experiència recomanable y per tornar a repetir. Gran professional Dani Gràcies per tot...espero que puguem tornar de nou.

El vol en globus va ser una experiència inoblidable. El pilot Nel és fantàstic, ens va encantar!

Ha estat una experiència genial!!! L'Aleix i el Dani de Camins de vent ens han atès de meravella, són uns grans professionals. Volar en globus és pau, quietud, tranquil·litat amb unes vistes impressionants. Molt recomanable per a totes les edats. Hi tornarem segur!!!!

Vol en globus a Alp, a La Cerdanya

Vol en globus a La Cerdanya

2ª vegada que volem amb ells. En aquesta ocasió amb els meus fills. Cada vol és diferent. L'experiència de surar, portat pel vent de forma imperceptible és espectacular.

Vol espectacular sobre la Cerdanya. Equip molt professional que et dóna seguretat i totes les explicacions necessàries. Molt recomanable!!!

Tot va anar molt be, els guies molt amables i pencaires. Vàrem gaudir d'una visió insòlita de la Cerdanya des del cel , tot i haver de matinar per arribar a l'hora la recomano.

Vol en globus a la Província de Lleida

Vol en Globus a Lleida

Molt bons professionals, atents, amables. tot perfecte.

Experiència en família molt recomanable!!!! Volar en globus és relaxant, permet gaudir molt de la vista des del cel. L'equip de Camins de Vent és molt professional, atent i expert. Amb ganes de més.....

Perfecte. Molt bon tracte i molta professionalitat. Equip molt ben coordinat, molt amables i molt coneixedors del tema. Sempre a prop del client i cuiden el detall. 100% recomanable.