fbpx


S'acosta el 14 de febrer i segur que ja estàs pensant la manera de sorprendre a la teva parella.

Nosaltres tenim la millor idea. Un vol en globus és el regal perfecte per a un dia tan especial.

El 14 de febrer té amants i detractors a parts iguals. Hi ha els que celebren l'amor amb tots els luxes el dia dels enamorats, i els que pensen que és un invent dels grans magatzems.

Sigui com sigui, nosaltres pensem que qualsevol dia és bo per gaudir d´una experiència única amb la teva parella.

Per això, més que en regals materials, considerem que és un dia per gaudir plegats. Gràcies a la nostra experiència, hem pogut veure com moltes parelles han gaudit d'un vol amb globus per les zones de Catalunya per les que volem habitualment. Vols que pel seu significat i emotivitat no oblidarem mai.

Sabem que volar en globus és el somni de moltes parelles, i que algunes aprofiten les altures per a moments tan romàntics com la "pedida" de mans. Per això, volem que coneguis la nostra oferta especial Sant Valentí per volar amb globus.

I el millor és que no t'obliguem a volar en una data determinada. Fes el regal ara i voleu quan vulgueu. (Fins al 30/12/2022).

Si alguna cosa hem après durant el passat any ha estat a viure moments inoblidables amb què més volem.

2020 va ser l'any en què molts van començar a deixar de valorar allò material i començar a invertir el seu temps i diners en allò que li feia realment feliç; la família, els amics, els viatges, les experiències…
I encara que encara no tinguem la llibertat per gaudir de tot com abans sí que podem aprofitar allò que és al nostre abast.

Un vol amb globus, sens dubte canviarà la teva manera de veure el moment que ens ha tocat viure.

VULL REGALAR UN VOL EN GLOBUS