fbpx

logo ebfL'European Balloon Festival és una concentració internacional de globus aerostàtics que es va celebrar per primera vegada l'any 1997 a Igualada. Des d'aleshores s'ha consolidat com una competició i un festival de referència a nivell europeu.

El festival, que enguany celebra el seu 27è aniversari, tindrà lloc els dies 6, 7, 8 i 9 de juliol a Igualada i aplegarà més de 25.000 visitants i una cinquantena de globus aerostàtics amb els seus equips, procedents d'arreu del món.

 

L’European Balloon Festival és una concentració, una competició, un festival de globus aerostàtics, que reuneix l’aspecte lúdic del vol, la bellesa d’aquest esport i la competició. Al llarg dels quatre dies del festival, el visitant pot gaudir de l’espectacle de veure volar més de 50 globus, participar de les diferents activitats programades o bé enlairar-se en un globus, a la vegada que els equips participants duen a terme diferents proves d’exhibició i de competició.

Els vols de globus aerostàtics conviuen durant tots els dies del festival amb nombroses activitats per a tots els públics.


Reserva ara el teu vol a l'EBF 2023
Volar durant el festival és una experiència única i inoblidable.

 

 

opinions casmins vent
Descobreix perquè escollir-nos per volar a l'EBF 2023