fbpx

 

Ultramagic Youth Summer Camp

L’empresa igualadina líder en la fabricació de globus aerostàtics Ultramagic, ha organitzat el seu primer Ultramagic Youth Summer Camp. Aquest campus ha tingut 5 dies de durada i ha reunit joves d’entre 14 i 28 anys de nacionalitats molt diverses. Els joves pilots han omplert de nou el cel d’Igualda, amb vols quasi cada matí, on els pilots havien de realitzar un seguit de proves, liderades pel pilot de renom internacional Yudai Fujita.

ultramagic youth summer camp opt

Josep M. Lladó fent el briefing


El campus també ha gaudit d’activitats variades, com una cursa d’orientació, una visita a la fàbrica d’Ultramagic, una ponència de Yudai Fujita, un torneig de Pàdel i l’obligada visita a la platja de Sitges, on els joves d’Anglaterra, Bèlgica, República Txeca, Lituània, Malàisia, Mèxic, ... van gaudir del sol de la Costa Daurada.

ultramagic youth summer camp3 opt

Una pilot preparant el seu globus


Aquest campus s’ha centrat en l’aprenentatge tant dels pilots com dels joves que van mostrar un interès pels globus i van voler assistir al campus. L’aprenentatge d’equip ha sigut intens i ha creat vincles entre cultures gràcies a l’aerostació.

ultramagic youth summer camp2 opt

Un equip esperant a que surti la llebre.