fbpx

Mobile World Congress 2020


El Mobile World Congress a Barcelona

Barcelona torna a acollir al Mobile World Congress (MWC) aquest 2020, del 24 al 27 de febrer. La GSMA té contractada la seu de Barcelona per al desenvolupament del congrés fins al 2023. Sota el nom de Mobile World Congress Barcelona 2020, el congrés durarà 4 dies i omplirà Barcelona de representants de les millors companyies telefòniques del món. 

Els protagonistes del MWC

MWC és l’exposició més gran del món per a la indústria de la telefonia mòbil. És un congrés on hi participen alts càrrecs de les majors empreses telefòniques del món. Enguany també hi haurà un espai especial dedicat al Big Data. Però tot apunta a que el major protagonista tecnològic d’aquest 2020 serà la tecnologia 5G. També han augmentat molt els sitemes “smart home” per facilitar la vida a la llar i els altaveus intel·ligents.

La nostra proposta

Una activitat a realitzar durant els dies del congrés per als empresaris és fer un vol en globus. Una activitat tranquil·la i interessant que permet fins i tot tancar acords i fer reunions disteses durant el vol. També és un excel·lent incentiu d’empresa per a millorar els vincles entre un equip de treball.

Volar en globus és una activitat a prop de Barcelona i que permet veure Montserrat i les millors vistes del mar des de l’aire en un dia clar. És una activitat que ocupa només unes hores del dia, a primera hora del matí, i que permet tenir una experiència diferent a tot mentre es fa turisme a prop de Barcelona. Un vol en globus es relaxant i màgic. La nostra empresa us pot oferir servei de transfer des de l’hotel de Barcelona a la zona de vol i retorn al punt desitjat. Us podem retornar directament al Mobile World Congress o a l’hotel.

El nostre vol en globus estrella