fbpx

Camins de Vent tanca un European Balloon Festival inoblidable

Tanquem un any més l’European Balloon Festival amb vivències espectaculars. Enguany s’han pogut realitzar tots els vols de matí i tarda programats, envoltats de més globus que mai, amb 57 pilots de tot el món.

Els vols de matí, amb passatgers, han sigut únics. La meteorologia ens ha acompanyat i s’ha pogut sobrevolar en globus la ciutat d’Igualada i tota la Conca d’Òdena. La pau dalt del globus i els paisatges impressionants, combinats amb una cinquantena de globus volant, han fet que tots els passatgers quedessin encantats amb l’experiència.

european dijous
Globus sobre Igualada durant el vol d'inauguració del festival.

Els vols de tarda han tingut com a protagonista el vent. Gràcies a la perícia i experiència dels pilots, s’han pogut enlairar com a mínim un globus de Camins de Vent cada tarda.  Els vols de tarda estan caracteritzats per ser vols curts i intensos. L’emoció amb què el públic viu l’enlairament és única i fa encara més espectacular i únic el moment, esperat per tots el públic i pilots cada tarda.

tarda dijous
Globus sobrevolant l'Espelt durant el vol de tarda de dijous.

La competició de globus que es du a terme durant el festival va acabar amb un podi jove i amb un pilot de Camins de Vent en tercera posició i un en quarta. Yudai Fugita, pilot japonès, en primera posició, seguit del suís  Roland Friedli i la tercera posició la va ocupar el pilot de la casa, Aleix Rodríguez. La quarta posició va ser ocupada també per un pilot de l’equip de Camins de Vent, en Daniel Tarno. Des de Camins de Vent volem felicitar a tots els pilots pels vols realitzats durant el festival, i en especial als pilots i rescats de l'equip de Camins de Vent.

WhatsApp Image 2019 07 15 at 11 optebftarno opt
A l'esquerra Aleix Rodríguez amb el tercer premi. A la dreta Daniel Tarno, quart a la competició.

Agrair també al nostre equip la seva dedicació i professionalitat. Sense ells res hauria estat possible. I per descomptat, agrair a tots els passatgers i espectadors per fer que l’European Balloon Festival hagi sigut un any més el festival de globus aerostàtics de referència al sud d’Europa.

ebf equip caminsdevent post
Equip de Camins de Vent.