fbpx

Globus publicitari
o corporatiu

Un globus  publicitari és el cartell publicitari més gran del món, mòbil i amb un efecte de popularitat molt gran. La popularitat dels globus va en augment, i l'impacte que creen en la gent que el veu i a les xarxes és considerable.

El globus publicitari pot fer-se a partir d'una pancarta o bé personalitzant tot el globus. Un globus és objecte de mirades, fotografies i vídeos.

El cartell publicitari més gran del món 

Què és el patrocini?
El patrocini de globus pot ser de molts tipus, però bàsicament es tracta de contribuir en gran part al cost d'un equip de globus i el seu funcionament. En contrapartida, el patrocinador normalment posarà publicitat de la seva empresa o organisme en una part visible del globus. En ocasions, també es pot sol·licitar el globus per a vols amb la finalitat que es vulgui.

Quins beneficis té el patrocinador?
Els beneficis pel patrocinador és la publicitat i promoció que es fa amb cada vol en globus. Els nostres globus volen 80-100 dies l'any per tot Catalunya. A més a més participen en festivals amb molta afluència de públic, com l'European Balloon Festival, amb 25 mil visitants anuals.

El poder d'atracció d'un globus és molt més gran que el de qualsevol altre mitjà publicitari

Per què el patrocini d'un globus funciona tan bé?
Els globus són sempre centre d'atenció i agraden a tot el món. Ja sigui suspès al cel o en terra ferma, sempre atrau masses de gent. Fins i tot el muntatge del globus atrau gent. A més a més avui en dia tot aquest interès queda reflectit a les xarxes socials, fent que la presencia del patrocinador pugui arribar molt més lluny. 
Si el globus està present en un gran esdeveniment, centenars de persones veuran el seu globus. Si hi ha mitjans de comunicació cobreixen l'esdeveniment, que és el cas en la majoria d'aquest tipus d'esdeveniments, llavors el nombre d'espectadors del seu globus es multiplica més enllà de l'imaginable. Ara imagini's la presencia a les xarxes socials que comporta un globus patrocinat.

Globus amb pancarta

  • Una pancarta adossada a la tela del globus de la nostra flota.
  • La pancarta en general mesura 4 metres d'alçada per 10 metres de llargada, el que equival a 40m2 de superfície publicitària. 
  • És la forma més econòmica d'anunciar-se, ideal per una campanya publicitària específica i puntual. 
  • També es pot decorar la cistella del globus en les seves 4 cares.

Globus corporatiu

  • Fabricant una vela de forma i disseny exclusius.
  • Aquesta opció li permet obtenir un resultat perfecte per a la seva imatge de marca i és la millor inversió per a una publicitat contínua en el temps.  
  • És la forma més econòmica d'anunciar-se, ideal per una campanya publicitària específica i puntual. 

Posi's amb contacte amb nosaltres per a més informació.