fbpx

Viatge en globus al Campionat de Catalunya a Agramunt

Volar en globus durant un campionat d'aerostació és una experiència única i molt emocionant. Del 27 al 29 de setembre se celebra el Campionat de Catalunya d’Aerostació a Agramunt (Lleida). El campionat, que dura 3 dies, pretèn poder realitzar vols de matí i de tarda, si la meteorologia ho permet. L'equip de Camins de Vent participarà al campionat, amb el pilot Xavi Aguilera com a participant. Les proves consistiran en llençar un testimoni a una diana situada a terra o per exemple seguir a un globus llebre i llençar el testimoni a la diana que aquest col·loqui a l'aterrar. La competició acostuma a estar renyida i ser emocionant. L'experiència dels pilots els permet lluitar per estar a les posicions altes del podi.

vol globus competicio catalunyaPilots i equip observant les condicions meteorològiques, 2018.

Nosaltres us proposem viure un vol en globus de matí el 27, 28 o 29 de setembre a Agramunt i veure com és una competició de globus aerostàtics, entendre les proves i veure com els pilots fan gala de la seva perícia. L'emoció està garantida. A més a més, volar en mig de tants globus és una experiència única i inoblidable que no sempre es pot viure. 

agramunt globusGlobus durant la competició del 2018

El viatge en globus es durà a terme juntament amb la competició però sense impedir el transcurs normal del campionat, observant la resta de globus i gaudint de l'ambient. Ens trobem i preparem el globus, un procés on el passatger pot formar-ne part si vol. Un cop el globus està preparat per sortir a volar, el pilot farà un petit briefing informatiu de com serà el vol. El vol dura aproximadament una hora i quart durant la qual es sobrevolaran paisatges impressionants juntament amb els globus de competició, a vista d’ocell. El vent ens guiarà i estarem suspesos en l’aire. Volar en globus és una activitat relaxant i una forma única de contacte amb la naturalesa. Un  cop a terra, recollirem el globus i farem un brindis amb cava i pastes. També es farà l’entrega del diploma i s’enviaran les fotografies de l’activitat per correu electrònic. Després tornarem al punt d’inici amb els nostres vehicles tot terreny.

El vol inclou:
-    Preparació del globus
-    Vol d’una hora i quart aproximadament
-    Aterratge i recollida del globus
-    Brindis amb cava i pastes
-    Entrega del diploma de vol
-    Reportatge fotogràfic de tota l’activitat
-    Retorn al punt de partida amb vehicles 4x4
L’activitat sencera dura unes 3 hores.

RESERVA ARA