fbpx

Camins de Vent ha participat al Campionat de Catalunya d’Aerostació amb un globus patrocinat per Repsol Autogas, celebrat el 23 i 24 de setembre.

La competició va reunir a 9 participants, la majoria igualadins. El pilot de Camins de Vent, Xavi Aguilera, va demostrar tenir molta perícia i control de l’aeronau, aconseguint la segona posició al campionat.


Campionat catalunya 17 109 opt

Equip de competició de Camins de Vent


La competició va dur-se a terme en dos espais geogràfics diferents a causa de la meteorologia;
Dissabte al matí es va sobrevolar la Conca d’Òdena, on els pilots van haver de llançar testimonis a diverses dianes, així com procurar entrar a un espai aeri marcat pel director de la competició.
Les condicions meteorològiques no van permetre realitzar el vol programat pel dissabte a la tarda, a causa del fort vent.

El vol de diumenge al matí va ser desplaçat a les terres de Tàrrega, ja que la forta boira present a la Conca d’Òdena impedia la visibilitat. Els globus van aixecar el vol a Tàrrega, on van haver de fer un llançament de testimoni a una diana  i seguir un globus llebre per realitzar un segon llançament de testimoni al punt on aquest havia aterrat.

diana 2 opt

Globus de Camins de Vent apropant-se a una diana


El podi va estar format en primera posició pel pilot Carles Figueras, en segona posició pel pilot de Camins de Vent Xavier Aguilera i en tercera posició pel pilot Jaume Creus.

IMG 8628 opt

D'esquerre a dreta: Xavier Aguilera, Carles Figueras i Jaume Creus