fbpx

Friendship balloon

Ultramagic ha inaugurat una escola a Ghana amb el projecte Friendship Balloon

Ultramagic va iniciar un projecte de cooperació al 2013, al crear el globus aerostàtic Friendship. Aquest globus només pot ser pilotat una vegada per cada pilot que ho desitgi. El Friendship ha sobrevolat tots els continents, pilotat per 341 pilots durant 4 anys. Amb ell s’ha recaptat una part dels diners que s’han fet servir pel projecte.

friendship map

Aquest projecte ha consistit en construir una escola a la localitat de Amoma, a la regió de Brong-Ahafo a Ghana. Samuel Augustine Appiah, nadiu d’aquesta zona i treballador d’Ultramagic, va proposar la construcció de l’escola en una localitat on els nens i nenes feien classe a l’aire lliure, en un país de clima tropical.

Ultramagic Balloons Ultramagic Friendship School Cooperation Project in Ghana Inauguration Opening

Gràcies a la construcció de l’escola, ara aquests nens i nenes poden anar a classe plogui o faci molta calor a l’exterior.

La inauguració de l’escola es va fer el 29 de març de 2018 i gran part de l’empresa Ultramagic s’hi va desplaçar. Allà hi van fer un vol captiu davant de l’escola amb el globus Friendship. Va ser una festa on hi van assistir les autoritats regionals i molta gent de la zona. Però els protagonistes van ser els nens, que ara podran gaudir de l’edifici de l’escola. S’hi van fer balls tradicionals i hi va haver música.

Tota una festa per recordar i un projecte on ha valgut la pena formar-hi part.

hotairballoonfriendship 2