fbpx

European Balloon Festival 22a edició

Tanquem un European Balloon Festival de pel·lícula

Després d’un European Balloon Festival de pel·lícula, Camins de Vent tanca aquest any amb unes sensacions espectaculars. Volem agrair a l’organització tota la tasca prèvia i durant el festival per a fer possible una 22a edició sensacional. També volem agrair a tots els passatgers que han confiat en nosaltres per a volar i viure el festival. I sobretot volem agrair l'esforç, dedicació i passió del nostre equip, que ha treballat dur perquè tot sortís perfecte i per omplir de vermell el camp de vol.

caminsdevent team

Igualada ha acollit a més de 50 globus aerostàtics procedents de diferents parts del món en un festival que ha durat 4 dies i on s’han realitzat un total de 7 vols. D’aquests vols a Igualada i el seu entorn, 6 han sigut de competició, on els pilots havien de demostrar la seva perícia pilotant i superant les proves proposades per l’organització.
Els vols en globus que s’han pogut realitzar cada matí i cada tarda ens han permès gaudir cada moment del festival i de la competició.

viatge amb globus
Els vols de passatgers, que s’han pogut fer cada matí, han sigut bonics i tranquils. El vent ens ha dut a diferents zones de la Conca d’Òdena. Des d’aterratges a Sant Martí de Tous a aterratges a l’aeròdrom d’Òdena, en funció del dia.
Els vols de tarda enguany han sigut un regal. El vent ens ha permès sortir cada tarda i intentar arribar a diana amb la màxima precisió possible. Aquests vols s’han realitzat amb globus petits i sense passatgers, ja que són vols molt curts i on l’aterratge pot ser més mogut.

 

night glow igualada

Tanquem la 22a edició de l’European Balloon Festival amb ganes de viure el proper.