fbpx

Regal original de Nadal i Reis: un vol en globus

Regal original per a tota la família,
l'experiència de volar en globus

El regal ideal per a tota la família, un vol en globus

Regalar un vol en globus és un regal molt original. Et volem explicar com és l'experiència, perquè va molt més enllà d’un simple regal. En el moment que estem vivint, un vol en globus suposa poder gaudir d’una activitat segura, a l’aire lliure i en ple contacte amb la natura.

Volar en globus és una aventura tranquil·la. L'experiència comença amb el procés d'escollir la zona de Catalunya on volar. Les podeu consultar aquí

El vol en globus sempre es fa a primera hora del matí, quan surt el sol. A l'estiu quedem aproximadament a les 7 del matí a la zona de vol,  i a l'hivern a les 8. Però tots els passatgers estan d'acord en que val la pena matinar per gaudir del vol en globus.

Un cop al camp de vol, l'equip de Camins de Vent prepara el globus, un ritual molt bonic de veure. Quan tot està a punt toca pujar a la cistella.  

A Camins de Vent som de les poques operadores de vols en globus que tenim cistelles amb porta d'accés. Això ens estalvia haver de saltar dins la cistella. A més a més, les persones amb mobilitat reduïda poden volar en globus, fent el traspàs de la seva cadira de rodes als nostres seients homologats per volar. Et deixem més informació sobre els vols accessibles aquí.

El so del cremador acompanya l'activitat, escalfant la vela del globus i fent elevar l'aeronau. Els globus aerostàtics tenen la màgia d'anar allà on els porta el vent, fent que cada vol sigui diferent i únic. La pau dalt del globus és infinita, amb la sensació d'estar suspès a l'aire. El vol dura aproximadament una hora i quart. Un cop a terra, l'equip recull el globus mentre els passatgers gaudeixen d'un brindis amb cava. També s'entregarà una motxilla personalitzada de Camins de Vent amb una mica d'esmorzar dolç, així com el diploma de vol. Durant tota l'activitat es fan fotografies, que s'envien per correu electrònic als passatgers. Un cop el globus està recollit, es torna al punt d'inici amb els nostres vehicles tot terreny. 

*Pots llegir més sobre el protocol de seguretat anti-Covid, aquí.
*I si vols, fes una ullada tu mateix/a als comentaris dels nostres passatgers a Google.

Regala una experiència

Pots triar si vols regalar un vol en grup o bé un vol privat. Aquí et deixem l'enllaç perquè consultis els diferents preus: VOLS EN GLOBUS

Ja sigui un vol privat o el grup, l'experiència inclou: 
- Preparació del globus.
- Vol d'una hora i quart aprox.
- Aterratge i recollida del globus.
- Motxilla exclusiva de Camins de Vent amb esmorzar dolç.
- Brindis amb cava.
- Entrega del diploma de vol.
- Reportatge fotogràfic de tota l'activitat.
- Retorn al punt d'inici amb vehicles 4x4.
L'activitat sencera dura unes 3 hores.

  • El tiquet té una validesa de 365 dies (ampliable si les restriccions per la pandèmia afecten la realització dels vols). 
  • La data del vol i la zona la pot escollir la persona que rep el regal, posant-se en contacte amb nosaltres, o bé ho pots escollir al moment de fer la comanda. 
  • El vol en globus es fa a primera hora del matí, quan surt el sol. A l'estiu quedem aproximadament a les 7 del matí a la zona de vol, i a l'hivern a les 8.  

Com entregar el regal

  • Us enviarem per email el tiquet personalitzat per imprimir i regalar.
  • Si voleu el tiquet dins d'un sobre lacrat amb forma de globus, el podeu comprar i arribarà per missatger o el podeu venir a buscar a la nostra oficina (Igualada) i us el donarem de franc.
COMPRAR EL SOBRE

Les nostres zones de vol

Volem en globus per tot Catalunya i podeu escollir la zona de vol que més us agradi.