fbpx

La primavera amb camins de vent.


A l'antiguitat la primavera era considerada l’època més llarga de l’any. Els romans en deien "primo vere" 

Sabeu per què els nostres globus són de color verd i groc?

Quan arriba la primavera els camps es tenyeixen de color i la natura pren vida després de l'hivern. Els camps de blat ja han germinat i omplen el paisatge de verd, mentre que la colza obre les seves flors grogues. Ara ja sabeu d'on venen els colors dels nostres globus i és per això que la primavera ens encanta.

Som privilegiats ja que la primavera només es dóna a les zones més temperades del planeta. En zones tropicals, com ara la franja propera a l'equador, només tenen l'època seca i l'època de pluges.

Primavera i Salut

La primavera és una estació relacionada amb la salut ja que tenim més hores de sol que ens aporta vitamina D, ens millora l’aspecte de la pell, tenim més qualitat del son i estimulem les nostres defenses, entre d'altres. Això provoca que tinguem més ganes de sortir a l'aire lliure i fer activitats aprofitant el bon temps.

Si tens l'oportunitat de volar en globus durant aquesta època, podràs gaudir d'un mosaic de colors, de veure diferents tonalitats de verds i camps grocs o de sobrevolar camps d'ametllers florits. Amb les orelles ben obertes, podràs sentir els ocells, ja que amb l'arribada de la primavera l’aire s’omple dels seus cants.

Els vols en globus, com ja hem explicat en publicacions anteriors, són a primera hora del matí i això et permet aprofitar la resta del dia gaudint de les zones on fem els vols, sigui fent una excursió o fent turisme per petits pobles o ciutats.


Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Acceptar