fbpx

Un any més, l'European Balloon Festival, el festival i competició de globus aerostàtics de referència a nivell europeu va ser tot un èxit. Des de dijous 6 fins diumenge 9 de juliol, més de 35.000 visitants i una cinquantena de globus aerostàtics amb els seus equips, procedents d'arreu del món van omplir de somriures i il·lusió el parc central de la ciutat d'Igualada.

El pilot de globus aerostàtic guanyador de la competició va ser el Nel Rodríguez de l'equip Camins de Vent

 

A més de les nombroses activitats per a tots els públics que es van dur a terme durant els quatre dies que va durar el festival, els visitants van poder gaudir de vols especialment dissenyats per a l'ocasió, tot i que el primer vol de tarda no va poder-se enlairar per culpa de la pluja, tal i com ens expliquen els pilots de Camins de Vent Carles Costa i Nel Rodríguez en aquest video de Canal Taronja Anoia.

El moment més emocionant de tot el festival va ser l'acte de cloenda amb l'espectacle Night Glow, on es van poder veure els globus col·locats en fila un al costat de l'altre sincronitzats amb la música i amb les indicacions del presentador. Els pilots encenien els seus cremadors creant un ambient espectacular per tots els assistents que omplien de gom a gom el camp de vol gaudien com mai d'aquesta última edició.


Video del Canal de Facebook European Balloon Festival

 

Un altre moment que va destacar per la seva espectacularitat va ser l'espectacle de drons. Un espectacle que va dibuixar al cel una història en tres dimensions que va girar entorn dels 40 anys d'història de l'empresa igualadina Ultramàgic, únic fabricant de globus aerostàtics a Espanya i de la relació de la ciutat d'Igualada amb els globus.

 

dron1 ok

dron2 ok


Imatges de l'espectacle de Drons extretes de l'Instagram de @flockdroneart organitzadors i responsables de l'espectacle

 
Tot plegat, l'edició d'aquest any 2023 ha sigut un èxit rotund, tant en número de participants com en activitats i vols portats a terme.

Us esperem a la propera edició