fbpx

the best hot air balloon experience in barcelonaEn aquesta publicació us donem 5 claus sobre com fer una proposta de matrimoni en un vol en globus. Imagina't flotant a l'aire amb la persona que mes estimes mentre fas la pregunta que canviarà les vostres vides per sempre. No us podeu perdre ni un detall, perquè aquesta és una ocasió que recordareu per sempre.

1) Triar el lloc i el moment adequats

El primer pas per a una proposta de matrimoni perfecta en un vol en globus és triar el lloc i el moment adequats. Assegureu-vos de triar una ubicació escènica amb paisatges impressionants. En aquest enllaç podeu veure les zones de vol que tenim repartides per tot Catalunya. Amb tota aquesta informació podreu reservar un vol en globus amb totes les garanties que requereix l'ocasió.

 

2) Planejar els detalls amb antelació

Un vol en globus pot ser imprevisible, però podeu planificar molts detalls amb antelació. Assegureu-vos de contactar amb nosaltres per poder-los coordinar. Aneu-hi preparats amb tot el que necessiteu i sobretot no us oblideu l'anell ni la càmera de fotos.

La planificació meticulosa us ajudarà a gaudir de l'experiència.


Coneix el nostre vol privat Premium

Aquest vol es ideal per a propostes de matrimoni i esdeveniments especials en parella

 
3) Escollir les paraules amb cura

Quan arribi el moment de fer la pregunta, assegureu-vos de triar les paraules amb cura. Aquest és un moment especial i emotiu, i el que digueu serà recordat per sempre. Podeu compartir els vostres sentiments i raons per les quals us voleu casar amb aquesta persona. Sigui el que sigui que vulgueu expressar, assegureu-vos que sigui sincer i que us surti del cor.

4) Capturar el moment

Un vol en globus és una experiència única i el moment de la proposta serà efímer. Assegureu-vos de tenir una càmera o un telèfon amb una bona càmera a mà per capturar aquest moment. També podeu considerar portar un amic o un fotògraf professional per immortalitzar aquest instant amb la màxima qualitat.

5) Celebrar i gaudir

Després de la proposta i l'excitació del moment, no oblideu celebrar i gaudir del vol. Obriu una ampolla de cava, gaudiu d'una vista espectacular i celebreu l'amor que us uneix. Aquest és un moment per relaxar-se i deixar que tot el que acabeu de viure us embriagui de felicitat.

Fer una proposta de matrimoni en un vol en globus pot ser una experiència inoblidable. Triar el lloc adequat, planificar els detalls, triar les paraules amb cura, capturar el moment i celebrar són les 5 claus per a una proposta exitosa. No oblideu que aquest és un moment que us unirà per sempre, així que gaudiu-lo al màxim i feu que sigui una experiència que recordareu amb somriures durant tota la vostra vida.

Ara que teniu totes les claus, esteu preparats per a un vol en globus màgic i una proposta de matrimoni inoblidable. Aprofiteu aquesta oportunitat per crear records que duraran tota la vida.

Contacteu amb nosaltres per a més informació sobre propostes de matrimoni en un vol en globus