fbpx

Els secrets de volar en globus a Igualada, Anoia

Regalar un vol en globus a Igualada vol dir sobrevolar un paisatge rural i ple de naturalesa.

Igualada és la capital de la comarca de l’Anoia, una comarca de paisatge mediterrani. A Igualada és tradició volar en globus. Els boscos de pins i alzines, així com el conreu de secà que predomina a la comarca, creen una unió de colors impressionant des de l’aire. El pas de les estacions de l’any es pot apreciar gràcies al conreu, passant del marró a l’hivern, al verd durant la primavera i el groc a l’estiu. Durant la primavera, la colza hi posa el toc de color groc i les roselles el color vermell. La Muntanya de Montserrat s’aixeca imponent a l'est de la comarca. El viatge en globus permet apreciar la majestuosa muntanya des d’un punt de vista molt diferent, amb el sol sortint des de darrere seu.

vol globus igualada

anoia igualada 16 opt


La comarca permet ser sobrevolada a qualsevol època de l’any, en dies clars i calmats. Un regal d’aniversari inoblidable en una zona desconeguda per molts. Gràcies a aquestes característiques, l’Anoia és un lloc perfecte per fer un viatge en globus. El vol en globus es realitza a primera hora del matí, a l’alba. En funció de la direcció i velocitat del vent se sortirà des d’un indret diferent. El vent guiarà el globus, portant-lo en la direcció que ell decideixi. No obstant això, el paisatge sempre serà preciós i tindrà com a protagonista i teló de fons la muntanya de Montserrat.

viaje globo igualada


Durant el vol, els amants de la fotografia podran gaudir capturant l’entramat de camps de conreu, boscos i masies, que donen una personalitat única a la zona.  En dies clars potser es podrà observar algun animal córrer pels camps, com cabirols i llebres. El vol en globus gaudeix d’una intimitat que el fa perfecte com a regal de bodes o per gaudir-lo en família. L’experiència esdevé inoblidable i única. anoia igualada 12 opt