fbpx

La màgia de volar en globus a Vic, Osona

Regalar un viatge en globus a Osona és fer un regal original.



Vic és la capital de la comarca d’Osona. Fer un passeig en globus per aquesta zona equival a sobrevolar una àrea natural i molt especial, situada a l’extrem nord-est de la depressió central Catalana. El viatge en globus a Vic (Osona) surt des de davant del Club Atlètic Vic. Des dels primers metres d’alçada del vol en globus, les vistes que ens brinda la comarca són espectaculars.

OSONA VIC 3 opt

Osona ens ofereix unes vistes magnífiques, al nord amb el Prepirineu, al nord-est amb la serralada transversal i al sud-est la serralada prelitoral. La seva situació geogràfica fa que sigui una comarca amb una varietat paisatgística molt heterogènia. Aquesta característica fa que el vol en globus a la zona de Vic (Osona) sigui molt interessant, variat i bell.

OSONA VIC 4 opt

El pas de les estacions es pot observar des del cel gràcies als camps de conreu i boscos. El color dels camps canvia durant l’any, en funció de l’estat de la collita. Des de l’aire, durant el viatge en globus, el vent ens guia. Es poden observar els racons antics de la ciutat i la plaça Major de Vic, això com camps de cultiu i petits pobles envoltats de natura. En un dia clar, es podrà observar el Pirineu, podent distingir el Pedraforca i les muntanyes que limiten Catalunya amb França. També es podrà apreciar la Muntanya de Montserrat a la llunyania si el dia ho permet.

OSONA VIC 11 opt

Camins de Vent disposa de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, fent que el vol en globus sigui una activitat que pot gaudir tothom que ho desitgi. A més a més, les cistelles accessibles amb porta permeten un fàcil accés al globus per a tothom, evitant haver de saltar a dins com s’ha fet durant tant anys en la història de l’aerostació.

OSONA VIC 18 opt