fbpx

Vol en globus per al MWC 2022

Per fi torna el Mobile World Congress

El congrés més important que anualment atrau les empreses telefòniques i tecnològiques més importants del món i que aquest any i després d'haver estat suspès els darrers dos anys a causa de la pandèmia mundial ocasionada pel Coronavirus, per fi tornarà a celebrar-se del 28 de febrer al 3 de març del 2022.

Fora de l'agenda que s'ofereix als empresaris que acudeixen al congrés, la nostra proposta consisteix a acabar d'aconseguir que la visita a la capital de Catalunya sigui una experiència inoblidable.

Un vol amb globus. Una activitat tranquil·la i interessant que permet fer reunions relaxades i fins i tot tancar acords durant el vol. També és un excel lent incentiu dempresa per millorar els vincles entre un equip de treball.

Volar amb globus és una activitat a realitzar a prop de Barcelona i que permet veure Montserrat i les millors vistes del mar des de l'aire en un dia clar. És una activitat que ocupa només unes hores del dia, començant a primera hora del matí i acabant al voltant de les 11, i que permet tenir una experiència diferent de tot mentre es fa turisme a prop de Barcelona. Un vol amb globus és relaxant i màgic.
A més, la nostra empresa us pot oferir el servei de transfer des de l'hotel de Barcelona a la zona de vol i tornada al punt desitjat. Us podem portar directament al Mobile World Congress o a l'hotel.


Viu una experiència única i privada

El nostre vol especialment pensat per al Mobile World Congress es realitza en una cistella única al món:
La cistella exclusiva consta de 4 seients ergonòmics dissenyats en exclusivitat per a aquest vol.
La comoditat i el luxe elevaran l'experiència del vol amb globus.
Aquests seients estan complementats amb una taula individual per poder degustar el nostre menú especial.
Les dues portes d'accés als compartiments han estat instal·lades exclusivament en aquesta cistella. D'aquesta manera l'accés és còmode i fàcil per a tothom

Un menú d'inspiració mediterrània

El menú degustació, inspirat en els trets mediterranis de la nostra terra, pot ser dolç o salat en funció de les preferències dels usuaris.
L´experiència de sobrevolar un paisatge únic mentre es gaudeix d´un menú degustació el converteixen en un vol ideal per als amants de les noves aventures i experiències.

Si voleu saber més informació sobre el menú o tenir preferències alimentàries, us podeu posar en contacte amb nosaltres.
El preu del vol inclou les quatre persones.